Παιδικές τροφέςΣυνταγέςΣυνταγές Ζαχαροπλαστικής

Περιτύλιγμα φασολιών κρέας

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για το κρέας με φασόλια;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα, ας βάλουμε τον γάμο μας σε ένα μπολ και τον πλύνουμε καλά, ας τον αφήσουμε σε νερό μέχρι να τον σκεπάσει, ας τον μαλακώσουμε.
  2. Μουσκεύασα τα φασόλια μας όλη τη νύχτα, ας τα καθαρίσουμε, τα ξεχωρίζουμε από τα τσόφλια τους και τα κόβουμε στη μέση.
  3. Ας κόψουμε τα κρεμμύδια μας σε κυβάκια κι ας είναι λίγο μικρά.
  4. Ας προχωρήσουμε στον κόμβο. Προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας, τα μπαχαρικά, το αλάτι και ανακατεύουμε. Δεν μέτρησα τα μπαχαρικά, προσαρμόστε τα σύμφωνα με το γούστο σας, ας προσθέσουμε βασιλικό και άνηθο.
  5. Ετοιμάζουμε τη γέμιση μας προσθέτοντας κρεμμύδια και καθαρισμένα κουκιά.
  6. Ας προχωρήσουμε στην πραγματική δουλειά. Βγάζουμε το αλάτι από τα τουρσιά μας φύλλα και περνάμε στο τύλιγμα, πάρουμε το φύλλο στα χέρια μας και βάζουμε τη γέμιση όσο το μέγεθος του φύλλου και την τυλίγουμε στα πλαϊνά.
  7. Το μέγεθος της γέμισης μας έχει τη μορφή μεγάλης γης, αλλά την τύλιξα μεγάλη για να τελειώσει εύκολα όπως την τυλίγετε ????????
  8. Βάζουμε το κρέας με τα κόκαλα στην κατσαρόλα μας και τυλίγουμε πάνω τα τυλιχτά, αφού τελειώσει η διαδικασία βάζουμε το νερό μας με τρόπο που να μην ξεπερνά τη μισή κατσαρόλα.
  9. Ας αρχίσουμε να μαγειρεύουμε 2 φλιτζάνια ή 3 φλιτζάνια σε χαμηλή φωτιά. Αν ψηθεί σε καυτή φωτιά θα διασκορπιστεί.
  10. Προσθέτουμε 1 ποτήρι βραστό νερό καθώς απορροφά το νερό μέχρι να ψηθούν τα ντολμά.
  11. Από την άλλη, σοτάρουμε με ελαιόλαδο τα κρεμμύδια μας σε κυβάκια, προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας όταν πάρει ροζ χρώμα και τον γυρίζουμε μια-δυο φορές ακόμα και περιχύνουμε τη γέμιση.
  12. Αφήστε το να ψηθεί για πολλή ώρα και σε χαμηλή φωτιά.
  13. Παρόλο που η γέμιση φαίνεται λίγο ενοχλητική, έχει καταπληκτική γεύση, είναι ακόμα πιο νόστιμη όταν μπει το κρέας, είναι λίγο μακρύ, αλλά αν κάνω λάθος μην ανησυχείτε, είναι εύκολο για όσους θέλουν να το φτιάξουν.

Συνταγή περιτυλίγματος με φασόλια κρέατος με φωτογραφία

Κρέατα κουκιά
Κρέατα κουκιά

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button